Livrarea produselor comandate de pe HartieCalc.ro

Modalitate de livrare a produselor

Livrarea comenzilor se poate face la alegere, prin Curier Rapid.

Prin Curier Rapid produsele vor fi livrate în termen de 24-48 ore de la validarea comenzii.

Livrarea se face la adresa de livrare indicată în comanda online. Curierul rapid este recomandabil datorită promptitudinii şi seriozităţii, comanda ajungând la dumneavostră în 24-48 ore, dacă comanda este făcută în cursul săptămânii de luni-vineri până la ora 12.00.

Termenul de livrare

Livrare în 2 zile lucrătoare din momentul confirmării pe e-mail a comenzii de la unul din operatorii nostri (veţi primi un email cu informaţiile despre livrare), când livrarea se face prin Curier Rapid. Acest termen de livrare este valabil pentru produsele aflate pe stoc.

În cazul produselor care nu sunt pe stoc, Active Paper S.R.L. îşi rezervă dreptul de a conveni împreună cu clienţii săi termenul de livrare.

Când plata se face prin ordin de plata, comanda va fi livrată în momentul confirmării plăţii prin trimiterea unei copii după ordinul de plată prin fax la numărul 0364-262.765 sau la adresa de contact.

Costuri de livrare

GRATUIT pentru comenzi care depăşesc valoarea de 600 RON (TVA inclus) în orice localitate din România, in care curierul are punct de lucru.

Costul livrării include şi taxa de ramburs percepută de firma de Curierat Rapid.

Disponibilitatea produselor

S.C. Active Paper S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea în stoc a produselor afişate. Valoarea maxima a obligaţiilor S.C. Active Paper S.R.L. faţă de orice client în cazul nelivrării sau al livrării necorespunzătoare a produselor cumpărate este valoarea sumelor încasate de S.C. Active Paper S.R.L. de la respectivul client.

Plata produselor comandate de pe HartieCalc.ro se realizeaza în RON (la valoarea efectuării comenzii).

Note:

Odată cu lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecţiuni condiţiile şi termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.

Fiind de acord cu Termenii şi Condiţiile de utilizare, clientul îşi asumă în totalitate drepturile şi obligaţiile ce decurg prin cumpărarea din magazinul virtual HartieCalc.ro.

“Termenii şi Condiţiile de utilizare” respectă Legea Comerţului Electronic, Legea Contractelor la Distanţă, Legea privind Protecţia Datelor Personale şi Legea Protecţiei Consumatorilor.

Produsele comandate se livrează în toată ţara.

Produsele se află în ambalajul original, al producătorului, plus ambalaje care să protejeze produsele pe durata transportului.

În cazul în care doriţi ca livrarea să fie efectuată la altă adresa decât adresa de facturare, va trebui să precizaţi acest lucru în formularul de comandă şi la pasul următor veţi fi rugat să introduceţi adresa de livrare.

La livrare, produsele vor fi însoţite de factura în original. Aceste documente le veţi găsi în colet.

Sâmbăta şi Duminica nu se expediază comenzi.